Izvleček grozdnih pešk OPC 65

25.00

OPC je izvleček grozdnih pešk. V 20 minutah se absorbira v krvni obtok in razvije polno moč zaščitnega delovanja v 72 urah, nato se izloči iz telesa. OPC je življenska moč čiste narave, ni toksičen, ne spreminja dedne zasnove in ni rakotvoren. Preprečuje nastajanje smrtno nevarnih krvnih strdkov.

Priporočljiv je tudi za nosečnice, novorojenčki pridobijo močan imunski sistem.

 

 

Kategorija: Šifra: 56465

Opis

OPC pa ne vpliva samo na strjevanje krvi, prav tako znižuje holesterol, krvni tlak, izboljšuje žilni sistem da ostaja široko odprt in fleksibilen in tako ne prihaja do nastanka oblog, pomaga pri krepitvi imunskega sistema, alergijah, diabetesu, športnih poškodbah, vnetjih, dihalnih težavah, ženskih težavah (PMS) ter kot preventiva in terapija za skoraj vse vrste raka, kar dokazujejo tudi preiskave.

OPC preprečuje nastajanje smrtno nevarnih krvnih strdkov tako, da preprečuje zlepljenje trombocitov in preprečuje njihovo nalaganje na stene arterij. Zaradi tega je tveganje za nastanek smrtno nevarnega krvnega strdka zmanjšano na najmanjšo možno mero. Že po zaužitju prve OPC kapsule, se odpornost krvnih žil podvoji.

 

Uporaba in doziranje:

Vzamemo 1-4 mg OPC-ja na kilogram telesne teže. Najbolj priporočljivo je doziranje 2 mg na kilogram telesne teže. Pri manj kot 1 mg na kilogram telesne teže ni učinkovito.

Če jemljete tablete, naj preteče vsaj 1 ura pred ali po zaužitju OPC-ja, kajti OPC ne krepi samo delovanje vitaminov A, C in E, temveč tudi mineralov in alopatskih zdravil (antibiotiki, zdravila za krvni tlak, diabetes, proti migreni in bolečinam). OPC je topen v vodi in maščobah. Če težko pogoltnete tableto, jo odprite in zmešajte s sadnim sokom ali z vodo. OPC vedno vzemite skupaj z vitaminom C, ker OPC ščiti učinek vitamina C pri izgradnji kolagena.

 

OPC 65 vsebuje visokokakovosten polifenol iz grozdnih pešk v prahu v rastlinskih “vegetarijanskih” kapsulah, brez arom, konzervansov ali barvil, je 100 % vegetarijanski.

OPC ima izjemno visoke antioksidativne in protivnetne lastnosti.

Visokokakovostni polifenol iz grozdnih semen v prahu v vegetarijanskih celuloznih kapsulah rastlinskega izvora, brez arom, konzervansov ali barvil.

OPC 65 vsebuje 65 % OPC.

 

Vsebina:  60 kapsul / 26,79 g

Sestavine: Izvleček grozdnih pešk, ki vsebuje polifenole, sredstvo za glaziranje: hidroksipropilmetilceluloza.

Priporočena uporaba: Zaužijte 1-2 kapsuli dnevno (kmalu po obroku – približno pol ure) z nekaj tekočine.

 

Dnevni odmerek

1 kapsula

2 kapsuli

% NRV*

Ekstrakt grozdnih pešk

350 mg

700 mg

Od tega OPC**

227,5 mg

455 mg

*Odstotek priporočenih vrednosti hranil

**OPC = oligomerni proantocianidini

 

Opisani učinek dodatka temelji na hranilih, ki jih vsebuje in ima lahko podporni učinek na telo. Vendar Agencija za nadzor živil teh izjav ni preverila in ne nadomeščajo zdravniškega nasveta.

 

Opozorila:

Prehranska dopolnila niso nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano ter zdrav način življenja.

Ne prekoračite priporočenega dnevnega vnosa.

Shranjujte nedosegljivo otrokom in na hladnem ter suhem prostoru.

Po uporabi tesno zaprite.