Zdravo!

Smo ekipa Natura-Lussuosa, kar pomeni razkošna narava in že vrsto let stremimo k zdravemu načinu življenja. Za nas je narava neprecenljivo bogastvo z vsem njenim razkošjem ki ga ponuja, od živih bitij, hrane, vode, rastlin, do boljšega mentalnega počutja ko smo v njej že samo nekaj minut.

Gospod Robert Franz nas navdihuje zaradi svoje dobrote, vneme, strasti in močne volje proti farmaciji. Predvsem pa nas resnično navdihuje zaradi ljubezni do vseh živih bitij, neprecenljivega znanja o rastlinah in njegove nesebične pomoči ljudem. Za nas je Robert Franz človek z veliko začetnico. Je velik človekoljub in ljudem resnično želi pomagati in povedati, da je vsak odgovoren za svoje zdravje in naj ta zaklad ki ga imajo raje varujejo z naravnimi sestavinami in ne s kemičnimi proizvodi. Njegove izdelke ne tretiramo kot prehranske dodatke temveč kot čudovito naravo strnjeno v malih dozah in kot dragoceno alternativno naravno medicino. Saj kot pravi sam in kot so tudi že večkrat dejale naše babice, se za vsako bolezen najde rožica.

Ekipa Natura-Lussuosa seveda deli svoje mnenje z Robertom Franzom, saj imamo enak način razmišljanja in delovanja. Tako kot Robert Franz, smo tudi mi mnenja, da so sestavine ki jih vnašamo v svoje telo pravzaprav temelj našega zdravja. In ker smo mi sami sebi naše največje bogastvo, si tudi zaslužimo najboljše.

Vse kar je zgoraj napisano je predvsem naše osebno mnenje in skromno mišljenje. Nobenega ne prepričujemo, da opusti svoje redne terapije predpisane s strani osebnega zdravnika.
V primeru zdravstvenih težav vam še vedno svetujemo, da se posvetujete z osebnim zdravnikom.

Bodite zdravi, srečni in živite za vsak trenutek!

Ekipa Natura-Lussuosa

»Moja neizčrpna ljubezen do človeštva, moje znanje in moja neustavljiva moč ne bodo našli počitka, dokler vsi ljudje na tem svetu ne najdejo poti nazaj v življenje od bolezni in trpljenja!«

Robert Franz

OSNOVNI PODATKI

Kratki naziv:
Alenka Depoli s.p.
Naslov: Ulica Eve Lovše 12, 2000 Maribor

Matična številka: 9457593000
Davčna številka SI: 75456389
Zavezanec za DDV: Da (SI75456389)

IBAN:
SI56 0313 2100 0614 060 (SKB d.d)

Status: Poslovni subjekt posluje
Oblika: S.p.

Datum vpisa: 25. 8. 2023
Dejavnost: Spletna trgovina in prodaja po telefonu

Robert Franz