OPC 40 v prahu

125.00

OPC v prahu je izvleček grozdnih pešk. V 20 minutah se absorbira v krvni obtok in razvije polno moč zaščitnega delovanja v 72 urah, nato se izloči iz telesa. OPC je življenska moč čiste narave, ni toksičen, ne spreminja dedne zasnove in ni rakotvoren. Preprečuje nastajanje smrtno nevarnih krvnih strdkov.

Priporočljiv je tudi za nosečnice, novorojenčki pridobijo močan imunski sistem.

 

  • Original izdelek Roberta Franza
  • Rok dobave 2-4 dni
Kategorija: Šifra: 20413

Opis

OPC pa ne vpliva samo na strjevanje krvi, prav tako znižuje holesterol, krvni tlak, izboljšuje žilni sistem da ostaja široko odprt in fleksibilen in tako ne prihaja do nastanka oblog, pomaga pri krepitvi imunskega sistema, alergijah, diabetesu, športnih poškodbah, vnetjih, dihalnih težavah, ženskih težavah (PMS) ter kot preventiva in terapija za skoraj vse vrste raka, kar dokazujejo tudi preiskave.

OPC preprečuje nastajanje smrtno nevarnih krvnih strdkov tako, da preprečuje zlepljenje trombocitov in preprečuje njihovo nalaganje na stene arterij. Zaradi tega je tveganje za nastanek smrtno nevarnega krvnega strdka zmanjšano na najmanjšo možno mero. Že po zaužitju prve OPC kapsule, se odpornost krvnih žil podvoji.

 

Priporočena uporaba: 1x dnevno 1/2 merice (0,5 g) praška vmešajte v kozarec vode in vzemite z obrokom. Prah lahko stisnete tudi v kapsule s pomočjo polavtomatskega aparata za kapsule.

Upoštevajte, da ima prašek grenak okus. Če ste občutljivi, priporočamo kapsule OPC.

Sestavine: Izvleček grozdnih pešk

 

Dnevni odmerek (0,5 g)

% NRV*

Izvleček grozdnih pešk

500 mg

Od tega 40 % OPC

200 mg

*Odstotek priporočenih vrednosti hranil

 

Opozorila:

Prehranska dopolnila niso nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano ter zdrav način življenja.

Ne prekoračite priporočenega dnevnega vnosa.

Nosečnice in doječe matere naj se pred uporabo posvetujejo z izbranim zdravnikom.

Shranjujte nedosegljivo otrokom in na hladnem ter suhem prostoru.

Po uporabi tesno zaprite.

 

Opisani učinek dodatka temelji na hranilih, ki jih vsebuje in ima lahko podporni učinek na telo. Vendar Agencija za nadzor živil teh izjav ni preverila in ne nadomeščajo zdravniškega nasveta.