MSM v prahu 1 kg

18.00

MSM je najučinkovitejše in najbolj naravno protibolečinsko sredstvo na svetu. Je naravna žveplova substanca, ki se nahaja v našem telesnem tkivu in deluje zdravilno. Žveplo je za naše telo zelo pomembno. Več kot polovica vsega razpoložljivega žvepla je v mišicah, koži in kosteh. Sodeluje pri nastajanju kolagena in je sestavni del hrustanca ter vezivnega tkiva.

MSM pomaga pri nastajanju mišic, las, nohtov, kože, pa tudi pri izgradnji zdravih celic in spodbuja zdravljenje poškodovane kože. Po naravni poti zmanjšuje bolečine in vnetja brez stranskih učinkov. Ima pomembne lastnosti za mišice, sklepe in kosti, za srčno-krvnožilni sistem, prebavni sistem, presnovo in metabolizem, imunski sistem, živčni sistem, kožo, lase in nohte, za razstrupljevalne, odvajalne in izgrajevalne učinke.

MSM doseže v 24-urah po vzetju odmerka skoraj vsa tkiva v telesu in se v telesu ne presnovi, zato ga naše telo ne izkoristi in se v 96 urah znova izloči iz telesa.

 

  • Original izdelek Roberta Franza
  • Rok dobave 2-4 dni
Kategorija: Šifra: 10432

Opis

Vsebina: 99 % MSM metilsulfonilmetan

Neto teža: 1000 g v prahu

Sestavine: Organska žveplova spojina

Odmerjanje: 1x na dan 500 mg z veliko vode (1/2 merilne žličke)

 

Dnevni odmerek

½ merilne žličke

%NRV*

MSM

500 mg

*Odstotek priporočenih vrednosti hranil

 

Opozorila:

Prehranska dopolnila niso nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano ter zdrav način življenja.

Ne prekoračite priporočenega dnevnega vnosa.

Nosečnice in doječe matere naj se pred uporabo posvetujejo z izbranim zdravnikom.

Shranjujte nedosegljivo otrokom in na hladnem ter suhem prostoru.

Po uporabi tesno zaprite.

 

Opisani učinek dodatka temelji na hranilih, ki jih vsebuje in ima lahko podporni učinek na telo. Vendar Agencija za nadzor živil teh izjav ni preverila in ne nadomeščajo zdravniškega nasveta.