DMSO 99.9 % 100 ml

12.50

DMSO je rešitev za vsako akutno bolečino. Pri blaženju bolečin je močan kot morfin, deluje pa trikrat dlje in pomaga celo v brezupnih primerih, kar potrjujejo številne raziskave.

Je zelo vsestranski in učinkovit pri skoraj vseh težavah. Blaži praktično vsako akutno bolečino pri zvinih, nategnjenosti in celo pri zlomih kosti, 2-3 krat pospeši proces zdravljenja. Uporablja se tudi za zdravljenje posledic radioaktivnega sevanja kot tudi pri zdravljenju omrzlin.

 

  • Original izdelek Roberta Franza
  • Rok dobave 2-4 dni
Kategorija: Šifra: 10079

Opis

Vsebina: 100 ml

Sestavine: Dimetil sulfoksid 99.9 %

Uporaba: S čistimi rokami namočite čist kosem vate v DMSO in z njim večkrat lahno potegnite po dobro umitih in osušenih bolečih mestih da nastane oljni film. Počakajte, da se film posuši. Ne pokrivajte namazanega mesta z oblačili, saj lahko DMSO nečistoče ali barvo tkanin prinese s seboj v tkivo. Če koža pordi ali imate alergijsko reakcijo, operite kožo z vodo. V tem primeru DMSO ni primeren za vas, vendar so to zelo redki slučaji.

Ni primerno za notranjo uporabo!

 

Opozorila:

Prehranska dopolnila niso nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano ter zdrav način življenja.

Ne prekoračite priporočenega dnevnega vnosa.

Nosečnice in doječe matere naj se pred uporabo posvetujejo z izbranim zdravnikom.

Shranjujte nedosegljivo otrokom in na hladnem ter suhem prostoru.

Po uporabi tesno zaprite.

 

Opisani učinek dodatka temelji na hranilih, ki jih vsebuje in ima lahko podporni učinek na telo. Vendar Agencija za nadzor živil teh izjav ni preverila in ne nadomeščajo zdravniškega nasveta.